Bedrijvigheid in de wijk

Digi alfabet-register

Fietsenmaker / fietsenreparatiedienst Fietsendienst
beŽindigd
Kapsalon De Bokkelaren    
Fietsendienst beŽindigd

Datum 20-01-2017

Beste allen,

Namens onze vrijwilligers Fred en Kees moet ik jullie jammer genoeg mededelen dat onze dienst per direct ophoud te bestaan!
Afgelopen jaar werd ons medegedeeld dat onze fietsendienst plaats moest maken voor nieuwe huurders van de woning aan Het Wielsem.
Samen met Fred en Kees zijn we een aantal keer in gesprek getreden om onze mogelijkheden in kaart te brengen op  een mogelijke voortzetting, zoals een andere huisvesting.
Dit is helaas zonder succes verlopen, er kwam geen duidelijkheid over een andere locatie.

Zayaz had ons tot 31 januari de tijd gegeven voor onze zoektocht en samen met Janny zijn we nog in gesprek geweest met verschillende partijen maar hieruit kwam geen concrete toezegging. Waarna Fred en Kees zelf de keus hebben genomen om per direct te stoppen als vrijwilliger van de fietsendienst.

Deze situatie kent alleen maar verliezers, de bewoners maakten graag gebruik van onze fietsendienst en onze vrijwilligers kunnen hun dienst niet meer aanbieden.

Met vriendelijke groet,Sitki Olcucu & Johan Donders   Wijkwerk Divers Welzijn

Bron mail: Sitki Olcucu

----~----

Fietsenmaker / fietsenreparatiedienst

Datum 17-03-2016

Fietsenmaker Fred kun je vinden in de bejaardenwoning aan Het Wielsem 142, recht tegenover de Lidl. Fred maakt daar samen met zijn assistent-fietsenmaker Kees de fietsen weer rijklaar. Dit pand is voor de wijkbewoners gunstig gelegen in de wijk. De fietsenmaker heeft de hele woning tot zijn beschikking en kan hier naar hartenlust klussen aan de fietsen die door de mensen worden gebracht ter reparatie. Ook knapt Fred gekregen fietsen op en verkoopt deze weer tegen een schappelijke prijs aan geÔnteresseerden.
Heb je een fiets nodig, kinder-, heren of damesfiets loop dan als eerste eens binnen op nummer 142.
De fietsenmakerij is geopend op woensdag en vrijdag. Tijstip van 13.00 tot 16.00 uur.
U bent altijd van harte welkom!!!

2016-03-16fietsenmaker-Het_Wielsem
---- TOP ----

Kapsalon De Bokkelaren

Datum 17-03-2016

De kapsalon is te vinden in het middelste flat van de Bokkelaren, het tweede flat vanaf de kant van de Lidl. U betaald Ä 1,- voor een knipbeurt en doet iets terug voor iemand in de wijk, dit in overleg met het wijkplein.Voor het kleuren, watergolven, etc. berekent Palwasha een meerprijs.

Kapsalon De Bokkelaren

Bron e-mail: Sitki OlÁucu

---- TOP ----
Deze website is opgezet door een aantal actieve leden van ICT Club de Hambaken. Gaat uw interesse uit naar het helpen bij een taak binnen deze club en u bent woonachtig in de Hambaken, neem dan gerust eens contact met ons op.   Lees verder >>>

Laatst bijgewerkt
 op: 16-10-2017 14:06:51

         

-----     Copyright 2008   ICT Club de Hambaken     -----